';

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹

مرتضی نبوی و اقرار به فروپاشی پایه های سست حکومت



شرایط کنونی رژیم به مرحله ی آخر نزدیک می شود. زیرا انباشت کیفی خشم، نفرت و نارضایتی که به دلیل تصمیمات غلط و بد اخیر به وجود آمده است به آن حدی نزدیک شده که آستانه ی تحمل جامعه را به حداقل رسانده است. یعنی جامعه منتظر بهانه ای است تا در واکنش به یک اقدام غیرقابل قبول دیگر از جانب رژیم وضعیت خود را با او تعیین تکلیف کند.

در روزهای اخیر اخباری به گوش می رسد که نشان می دهد رژیم در حال رفتن به سوی ارتکاب آخرین اشتباه خود و افتادن به سراشیبی سرنگونی است . این ها همه به کابوس رژیم تبدیل شده است بطوریکه افرادی مانند مرتضی نبوی را به اقرار واقعیت ها وادار می کند

و در چنین شرایطی است که همه آنها خود را باخته اند سپاه پاسداران که ساده اندیش ترین عناصر نظام را در خود جمع کرده است
در همین روزها است که دست به بزرگترین حماقت تاریخی بزند.


براساس این پیش بینی که شاید در آینده ای نزدیک به وقوع بپیوندد کسب آمادگی توسط همه فعالان جنبش در تمامی سطوح در داخل و خارج از کشور لازم است. باید آماده باشیم تا بدانیم در مقابل هریک از این سناریوها چگونه می خواهیم واکنش نشان دهیم. چگونه می خواهیم اطلاع رسانی کنیم؟ چگونه می خواهیم مقاومت را سازماندهی کنیم؟ در صورت قطع ارتباطات تلفنی و اینترنت چگونه می خواهیم تماس ها را انجام دهیم؟
این ها پرسش هایی است مشخص که باید در مورد آن فکر کرده و راهکارهای عملی بیابیم. شک نکنیم که سرنگونی رژیم در راهست، بحث زمان است و این که آن تصمیم غلط یا تصمیم بد نهایی چه روز فرا خواهد رسید؟ فردا؟ پس فردا؟ تا اینجا که اخبار خوشی به گوش می رسد ، خبر های مسرت بخشی که گوشه ای از آنها را در مصاحبه جوان آنلاین با آقای مرتضی نبوی می توان مشاهده کرد .

نا امیدی و اقرار آقای مرتضی نبوی به شکست در جبهه حکومت:

نبوی:
بعضي از دوستان نزديكمان با صراحت مي گويند ما بريده ايم و در صحنه مقابله، شما اينها را مشاهده نمي كنيد، چهره هاي معدودي الان، در صحنه هستند و از مواضع مقام معظم رهبري دفاع مي كنند.
من یك بار در سرمقاله‌ای نوشتم نیروی انتظامی برای این نیست كه برود و كتك بزند. ‌‌چه كسانی را كتك می‌زند؟ همین جوان‌هایی را كه خودمان تربیت كرده‌ایم.

خبرنگار: پس از نگاه شما شرایط خیلی ناامید كننده است؟ "


آقای نبوی در این مصاحبه بارها این جنبش عظیم مردم ایران را ضد فرهنگ خوانده ، درست است این جنبش ضد فرهنگ است ولی ضد فرهنگ وارداتی و تحمیلی و بی ارزش متعلق به هزار و اندی سال پیش ، ضد فرهنگ چپاول و غارت سرمایه های این مرز و بوم ، ضد فرهنگ کشتار و تجاوز به نوامیس مردم در خیابان و خانه ها و زندان ،ضد فرهنگ استبداد دینی و ظلم مشتی عقب افتاده وطن فروش ،ضد فرهنگ سلب آزادی و تقلب در انتخابات و بی احترامی به حقوق شهروندان، ضد فرهنگ مستولی شدن بی سوادان پر رو بر یک ملت نجیب و بافرهنگ

تبریک به ملت بزرگ ایران ، نوید پیروزی در راه است ،



اگر یک روز بر ترس خود غلبه کنید یک عمر بدون ترس زندگی آرامی خواهید داشت .

پایه های سست این رژیم پوشالی با یک نهیب دیگر ملت بزرگ و متحد فرو خواهد ریخت

توجه شما را به قسمت هائی از این گفتگو جلب می نمائیم :

"چند سال بود كه با افتخار می‌گفتیم كه جمهوری اسلامی برای كشورهای منطقه تبدیل به الگو شده است. ‌‌یكی از اهداف آنها این است كه این طور نشود و می‌بینیم بعد از انتخابات مدتی تلاش كردند گرفتار خودمان شویم برای جلوگیری از الگو شدن جمهوری اسلامی برای سایر كشورهای اسلامی.
مركز این جنبش ضدفرهنگی دانشگاه‌های ما هستند، ‌‌به‌ویژه دانشگاه‌های تهران و این هم مختص دانشجویان نیست. ‌‌به نظر من نقطه ضعفی كه سران فتنه از آن سوءاستفاده كردند ایجاد شوك و گفتمان در سطح جامعه بود.

- معنای سخنان شما این است كه آنها اعتقادات ما را هدف قرار داده‌اند؟


دقیقاً، ‌‌تضعیف بنیان‌های اعتقادی جامعه، ‌‌مسأله‌ای است كه رویش شدید كار می‌كنند، ‌‌یعنی در نسل جدیدی كه در این جنبش سبز حضور دارد پیاده شده و می‌توان گفت كه این جنبش اساساً یك جنبش ضدفرهنگ با تمام ویژگی‌های خودش هست كه ابایی هم ندارد كه عكس امام (ره) را پاره كند و در بیانیه بگوید كه اینها پشت عكس پاره شده سنگر می‌گیرند. ‌‌


از این گرفته تا اهانت به پیامبر (ص) و سایر مقدسات و نشر تصاویر غیراخلاقی و كلیپ‌هایی كه توسط بلوتوث‌ها منتقل می‌شوند و تضعیف وحدت ملی و شایعه‌سازی، ‌‌افزایش سطح انتظارات و مطالبات، ‌‌فریب افكار عمومی و به چالش كشاندن نظام امنیت اقتصادی.

اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی ما می‌توانست این پیام را درك كند و ظرفیتی داشت و روی این برنامه سرمایه‌گذاری می‌كرد، ‌‌شاید ما امروز به این وضعیت دچار نمی‌شدیم. اها دیگر نه حال و حوصله و نه توانش را داریم كه در فضای سایبر و وب سایت و این حرف‌ها برویم ‌و مقابله كنیم. این یك واقعیتی است. ‌‌می‌بینیم اگر در جامعه اعتماد مردم به حكومت، ‌‌اعتماد مردم به یكدیگر گسیخته شود،
‌‌جامعه دائماً دچار ناامنی و بی‌ثباتی است مهم‌ترین سرمایه ما امروز بسیج و سپاه هستن."

0 نظرات:

ارسال یک نظر